Zásady ochrany osobních údajů / Cookies / GDPR

Naše webová adresa je: https://www.amongus.cz.

Tento web je provozován fyzickou osobou Hedvigou Nosáľovou, e-mail: hedviganosalova(a)post.cz, dále jen „správce“.

Zpracování osobních údajů při běžném procházení stránek je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. poskytovatel softwaru Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977

b. poskytovatel webhostingu ONEsolution s.r.o., Cejl 82/58, Zábrdovice, 602 00 Brno, Česká republika

c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

Cookies

Využíváme soubory cookie pro zlepšení funkčnosti webových stránek a zobrazování relevantní reklamy. Více o souborech cookies. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje.

Naše stránka použivá cookies pro lepší pochopení vašich preferencí a pro reklamu. Pokud si v prohlížeči vymažete cookies nebo používáte rozšíření, které cookies brání, tak nás připravujete o peníze, které můžeme použít na další rozvoj webu.

Kontaktní formulář

Fyzická osoba popsaná výše bude v případě odeslání kontaktního formuláře zpracovávat Vaši emailovou adresu a jméno zadané Vámi do formuláře.

1. Emailová adresa a jméno budou zpracovány za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz.

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. poskytovatel webhostingu, společnost NETIO Solutions s.r.o., se sídlem Přecechtělova 2238/1, 155 00 Praha, IČ: 24318027.

b. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vaší e-mailové adresy.

Zabezpečení osobních údajů

Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované (metodou bcrypt/MD5), administrátorské přístupy jsou zabezpečené silnými hesly (20 a více znaků) a dvoufázovým ověřením, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát.

Zpracování osobních údajů a vaše práva

Vezměte na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
  • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Email správce: hedviganosalova(a)post.cz.
Oficiální email této webové stránky: redakce(a)amongus.cz (přístup do této emailové schránky má pouze Správce).

Nástroje

kurzy

platformy

Free ebooks

instagram

w

rozhovory

návody a tipy

tik tok

~

Ochrana osobních údajů / cookies / gdpr

Stránka amongus.cz použivá cookies pro lepší pochopení tvých preferencí. Pokud si v prohlížeči vymažeš cookies, tak nemůžeme zaručit, že budeš moci využívat všechny funkce webu. Pokud chceš i nadále dostávat jen ty nejlepší tipy z oblasti sociálních médií a celého online světa - nech cookies žít! 

Web vytvořila
Hedviga Nosálová